Начална > Предимства Novalac

Предимства на продуктите Novalac

Пълната гама млека за деца Novalac се отличават с високо качество и клинично доказана ефективност. Качеството е много важно при храненето на кърмачетата. Novalac продуктите се отличават с високо ниво на безопасност през целия процес на производство, като при него се прилагат разпоредби, които са дори по-високи от изискваните:

 • строг подбор само на най-добрите мандри
 • контрол на храненето на млекодобивните стада
 • фураж без добавки от животински произход
 • изключително използване на прясно мляко
 • предотвратяване наличието на замърсители (диоксини, пестициди, нитрати…)
 • Млеката Novalac отговарят на европейските и международните разпоредби за храни за специални хранителни и здравни цели, и млека за кърмачета.

Всички съставки в млеката Novalac идват от негенетично модифицирани източници. Те са подготвени по такъв начин, че да отговарят на хранителните нужди на кърмачетата и малките деца и да осигуряват оптимален растеж и развитие.

Преди опакованото мляко Novalac да напусне производствената линия, се извършват общо над 700 контролни теста. Физическият, химическият и микробиологичният контрол на суровините, млякото, водата, оборудването, преработката и крайните продукти е строг. Всичко това гарантира перфектно качество през целия процес на производство.

Млеката Novalac се произвежда в Германия и Франция. Novalac присъства на пет континента в повече от 60 страни по света.

Ефективността на млякото Novalac се потвърждава от клинични проучвания

Млеката Novalac са клинично тествани и доказано ефективни при решаването на най-често срещаните нужди на кърмачетата, като:

Клиничните изследвания са специално направени за млеката Novalac и са публично достъпни..

Млеката Novalac се приемат добре от кърмачетата. Преходът между отделните млека е лесен поради идентичния им вкус и за децата/кърмачетата преминаването от една формула на друга остава неосезаем.

Каталог на продуктите

Novalac само от ръцете на експерти

Млеката Novalac се предлагат изключително в аптеките, където е осигурено правилно съхранение и обработка на продуктите, преди те да достигнат до клиента. Когато купуват в аптека, родителите винаги могат да се консултират с професионално обучени фармацевти, които отговорно съветват за правилния избор на съответното мляко. По този начин родителите могат да бъдат сигурни, че са избрали подходящото мляко за своето дете.

Качество на опаковката

Млеката Novalac са опаковани в кутии:

 • 100% защита срещу външни влияния
 • Непропусклив за вода, газове, пара, микроорганизми
 • Предпазва от светлина
 • Не изисква вторична опаковка и е добре рециклирана
 • Добро съхранение след първо отваряне (капак, който се затваря добре)
 • Практичен, хигиеничен и лесен за използване, удобен за потребителите.

Кърмата е най-добрата храна за кърмачетата. Млеката Novalac се използват само по препоръка на експерти в медицината, фармацията, храненето или друг специалист, отговорен за грижите за майката и детето.