Продукти Novalac Продукти
Novalac

Планирате бременност?
Бременна ли сте? Родихте ли?

Изберете своя период и открийте полезно съдържание, което сме подготвили за вас в сътрудничество с известни експерти. Най-добрите продукти за вас и вашето бебе са налице.

Препоръчваме продукта

Препоръчваме продукта

  • Novalac Prenatal меки капсули

Високо качество на Novalac Prenatal капсули

Количеството на всяка съставка в Novalac Prenatal капсули е внимателно подбрано, така че те са признати от гинеколози и потребители като един от най-добрите продукти за жени, които планират бременност, вече бременни жени и кърмачки.

Повече

Продукти за майка и бебе

С нашите Novalac пренатални капсули всичките три магически периода са безгрижни. С нашия широк асортимент от Novalac продукти се грижим за всички малки деца до 3 години, включително тези с храносмилателни проблеми или алергии.

Образователно съдържание

Група експерти са подготвили за вас широка гама от теми, в които дават отговори на най-честите въпроси относно зачеването, бременността и периода на майчинство.

Бременна съм

Бременна съм

Усещането, когато осъзнаеш, че в теб расте нов живот е просто безценно! Пред вас са прекрасни месеци, които ще останат завинаги в паметта и сърцето ви. Какво ще се случи по време на бременност, как да се подготвим за бременността и по-късното раждане, какви са хранителните насоки по време на бременност, са само част от темите, които ще бъдат от полза за всяка бъдеща майка и ще решат много бременни затруднения.

Повече

Храносмилателни проблеми при бебетата

Повече