Продукти Novalac Продукти
Novalac

Планирам бременност

По време на детеродна възраст се препоръчва жените да приемат достатъчни количества фолат поне 3 месеца преди планираната бременност. Освен със здравословен начин на живот, можете да си набавите достатъчно количество активна фолиева киселина и чрез добавяне на хранителни добавки.

Повече

Бременна съм

Усещането, когато осъзнаеш, че в теб расте нов живот е просто безценно! Пред вас са прекрасни месеци, които ще останат завинаги в паметта и сърцето ви. Какво ще се случи по време на бременност, как да се подготвим за бременността и по-късното раждане, какви са хранителните насоки по време на бременност, са само част от темите, които ще бъдат от полза за всяка бъдеща майка и ще решат много бременни затруднения.

Повече

Следродилен период

Общуването и опознаването на вашето новородено е прекрасно преживяване за новите родители, но в същото време може да донесе много промени в живота ви.

Повече

Храносмилателни проблеми при бебетата

Проблеми с храносмилането и други бебешки проблеми могат да възникнат скоро след раждането. Въпреки че имат временен характер, те могат да повлияят на комфорта и качеството на живот на цялото семейство. Затова прочетете съветите на експертите, разпознайте проблема навреме и намерете правилната млечна формула за проблемите на вашето малко слънчице.

Повече

Първи дни у дома

Нов член на семейството е у дома. Започва период, изпълнен с нови преживявания, въпроси, тревоги и емоции. Това е напълно разбираемо. Грижите за бебето може да са уморителни през първата година, но ви гарантираме, че голяма част от нещата ще ви харесат изключително много.

Повече

Храненето на кърмачетата

През първата година от живота на детето, здравословното хранене на майката е важно, както и храненето на бебето с въвеждането на гъста храна. Кърменето е най-естественият и най-добрият начин за хранене през този период, а тук могат да помогнат и млечните формули и други продукти Novalac, които задоволяват всички хранителни нужди и осигуряват оптимален растеж и развитие на бебето.

Повече

Ежедневието на бебето

Мъничето се развива и вече не можете да си представите живота без една слънчева усмивка, разходка заедно или няколко пълни пелени. Въпреки че вече сте създали свои ежедневни навици като семейство, всеки ден с бебе носи нещо ново.

Повече

Препоръчваме продукта

Препоръчваме продукта

  • Novalac Prenatal меки капсули