Първите 1000 дни

Храненето от зачеване
до втората годинка

За мен и моето
бебе

Грижите за бебето не започват в деня на раждането на малкото дете, а още преди зачеването му. Здравето и храненето на майката са решаващи фактори за успешното начало, протичане и край на бременността.

Zdravje in prehrana matere sta ključna dejavnika za uspešen začetek, potek in zaključek nosečnosti.

Тези 1000 дни са уникалното време, когато полагате основите на здравето на Вашето дете за целия му живот. Как детето се развива физически и психически, расте всеки ден, научава нови неща и поддържа здрава имунна система. Балансираното хранене, подходящата физическа активност и подходящата поведенческа среда са в основата на доброто здраве на бъдещата майка и нейното дете. Много експерти изследват влиянието на храненето във връзка с риска от развитие на заболявания като затлъстяване, диабет, сърдечно-съдови заболявания, астма и някои видове рак.

Каним ви да се запознаете със съдържанието на нашите страници. С помощта на експерти откроихме ключовите хранителни вещества, на които трябва да обърнете внимание в отделния период.

Пожелаваме ви приятни, здрави и възможно най-спокойни първи 1000 дни.

1000 дни

Знаете ли, че периодът от зачеването до 2-рия рожден ден на детето, е 1000 дни?

Повече за Novalac

  • Капсули от последно поколение за планиращи бременност, бременни жени и кърмачки.
  • Пълна гама от висококачествени млечни формули за оптимален растеж и развитие на бебетата.
  • Млечните формули Novalac доказано и ефективно решават най-честите проблеми на бебетата: колики, регургитация, алергии, често изпитване на глад, запек.
Продуктов каталог O novalacu
O novalacu

Кърмата е най-добрата храна за кърмачетата. Млеката Novalac се използват само по препоръка на експерти в медицината, фармацията, храненето или друг специалист, отговорен за грижите за майката и детето.